Zoeken

Duinoord

13 augustus 2018  -  Algemeen
Hallo allemaal,   Leuk dat jullie mee gaan naar Duinoord.   Jullie worden as vrijdag 17 augustus om 10.30 verwacht bij Bram thuis. Het adres is Canadasingel 5, 5247 WZ Rosmalen.   Begeleiding deze dag : Sylvia, Mariska, Heidi en Chantal.   Jullie staan al ingeschreven, dus willen jullie de eigen bijdrage van €5.00 voor donderdag 16 augustus overmaken ...

Informatieavond PGB/HIN

27 juni 2017  -  Algemeen

Divers gefeliciteerd met jullie nieuwe collega!

01 juni 2017  -  Algemeen
Daan helpt graag anderen; deze goede eigenschap komt heel goed uit. Op 31 mei is Daan gestart bij Divers als facilitaire medewerker. Onder het takenpakket vallen werkzaamheden zoals kopiëren, koffie en thee klaar zetten in de vergaderruimtes en papier ophalen . Wij wensen Daan veel succes.

Met goedkeuring van de Burgemeester

30 mei 2017  -  Algemeen
We voelen ons vereerd. We mogen het goede doel zijn van de eerste haringpartij van den Bosch georganiseerd door de Lionsclub. Serveren in het Noord Brabant museum is natuurlijk een peulenschil voor onze horecatijgers Bram, Noortje, Hugo, Bas, Jeroen en Saskia. Maar dat is nog niet alles. Het NSGK verdubbelt het opgehaalde bedrag tot een maximum van 7500 euro.

Bijnabaantje nieuws Chantal

29 mei 2017  -  Bijnabaantjes
Chantal beviel zo goed bij het Educatief Centrum ’t Sparrenbosch dat we over mochten gaan tot een officiële handeling. Het tekenen van het Bijna-Baan contract. De plaatselijke kranten pikten het nieuws ook op en maar liefst twee keer stond ze in de krant. Veel succes Chantal en dikke pluim voor je collega’s.