Zoeken

Thema avond Veilige Huis

19 september 2018  -  Algemeen
UITNODIGING Thema-avond Pubers met een verstandelijke beperking Het Veilige huis organiseert een thema bijeenkomst met het onderwerp pubers met een verstandelijke beperking. Tijdens deze avond is het mogelijk om aan twee workshops deel te nemen. De workshops hebben de volgende onderwerpen:  Workshop 1:Verliefdheid en relatie Er zijn verschillende soorten relaties. Relatie betekent dat j...

Informatieavond PGB/HIN

27 juni 2017  -  Algemeen

Divers gefeliciteerd met jullie nieuwe collega!

01 juni 2017  -  Algemeen
Daan helpt graag anderen; deze goede eigenschap komt heel goed uit. Op 31 mei is Daan gestart bij Divers als facilitaire medewerker. Onder het takenpakket vallen werkzaamheden zoals kopiëren, koffie en thee klaar zetten in de vergaderruimtes en papier ophalen . Wij wensen Daan veel succes.

Met goedkeuring van de Burgemeester

30 mei 2017  -  Algemeen
We voelen ons vereerd. We mogen het goede doel zijn van de eerste haringpartij van den Bosch georganiseerd door de Lionsclub. Serveren in het Noord Brabant museum is natuurlijk een peulenschil voor onze horecatijgers Bram, Noortje, Hugo, Bas, Jeroen en Saskia. Maar dat is nog niet alles. Het NSGK verdubbelt het opgehaalde bedrag tot een maximum van 7500 euro.

Bijnabaantje nieuws Chantal

29 mei 2017  -  Bijnabaantjes
Chantal beviel zo goed bij het Educatief Centrum ’t Sparrenbosch dat we over mochten gaan tot een officiële handeling. Het tekenen van het Bijna-Baan contract. De plaatselijke kranten pikten het nieuws ook op en maar liefst twee keer stond ze in de krant. Veel succes Chantal en dikke pluim voor je collega’s.