Zoeken

Informatieavond PGB/HIN

27 juni 2017  -  Algemeen

Divers gefeliciteerd met jullie nieuwe collega!

01 juni 2017  -  Algemeen
Daan helpt graag anderen; deze goede eigenschap komt heel goed uit. Op 31 mei is Daan gestart bij Divers als facilitaire medewerker. Onder het takenpakket vallen werkzaamheden zoals kopiëren, koffie en thee klaar zetten in de vergaderruimtes en papier ophalen . Wij wensen Daan veel succes.

Met goedkeuring van de Burgemeester

30 mei 2017  -  Algemeen
We voelen ons vereerd. We mogen het goede doel zijn van de eerste haringpartij van den Bosch georganiseerd door de Lionsclub. Serveren in het Noord Brabant museum is natuurlijk een peulenschil voor onze horecatijgers Bram, Noortje, Hugo, Bas, Jeroen en Saskia. Maar dat is nog niet alles. Het NSGK verdubbelt het opgehaalde bedrag tot een maximum van 7500 euro.

Bijnabaantje nieuws Chantal

29 mei 2017  -  Bijnabaantjes
Chantal beviel zo goed bij het Educatief Centrum ’t Sparrenbosch dat we over mochten gaan tot een officiële handeling. Het tekenen van het Bijna-Baan contract. De plaatselijke kranten pikten het nieuws ook op en maar liefst twee keer stond ze in de krant. Veel succes Chantal en dikke pluim voor je collega’s.    

We gaan Glowgolfen, ga jij mee?

19 mei 2017  -  speelt en ontmoet
DOE JE MEE MET GLOWGOLF??   Golfen in het donker.. wie durf het aan??   We vertrekken op 2 juni om 15.15 vanaf het VSO. Voordat we een ronde gaan glowgolfen, kun je eerst de speciale  Fun Rooms in de thema\'s \"Oceaan\" en \"Jungle\" ontdekken.             Speel met het interactieve gamescherm wat op beweging reageert. De radio zorgt...