AnbiANBI

Met het gebruik van dit logo van een overheidsinstelling voldoen wij aan alle verplichtingen die aan os worden gesteld. Uw giften en donaties worden op een verantwoorde manier besteed.

Omdat wij verantwoord willen omgaan met het geld dat wij ontvangen als gift of donatie is deze status erg belangrijk voor ons en willen wij niet met instelling(en) in zee gaan die ook zgn. keurmerken uitgeven waarvoor men elk jaar honderden euro's op tafel moet leggen. Mocht u erover nadenken om ons een grote gift of schenking te geven is het interessant om te weten dat de
belastingdienst ons ziet als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), waardoor er sprake is van een (beperkte) vrijstelling van belasting.

Algemene informatie

Stichting Bijzonder Gewoon is de naam van de instelling en is ook zo bekend onder het publiek.
U kan ons op afspraak bezoeken, op het adres Novalis Industrieweg 9C, 5262 GJ Vught of gebruik maken van ons postadres Postbus 237, 5240AE te Rosmalen.

RSIN van Stg Bijzonder Gewoon is: 819032128

De doelstelling

Bijzonder Gewoon is er voor bijzondere kinderen die gewoon mee willen doen. Ons  hoofddoel is activiteiten organiseren voor kinderen vanaf 5 tot 16 jaar met een verstandelijke beperking. Wij vinden kwaliteit en kleinschaligheid belangrijk bij onze activiteiten. Wij zijn actief in regio ’s-Hertogenbosch.
Bijzonder Gewoon is een ouderinitiatief. Wij als ouder vinden het belangrijk dat onze kinderen de keuze hebben uit verschillende activiteiten die binnen hun mogelijkheden liggen. Op deze manier ontwikkelen ze hun eigen voorkeur en talent. En natuurlijk is het sociale aspect ook belangrijk. Bijzonder Gewoon organiseert niet alleen activiteiten maar werft ook fondsen om de activiteiten betaalbaar te houden.

Het bestuur bestaat uit:

Voorzitter: Arine van Neutegem

Secretaris: vacature

Penningmeester: Henriette Hinfelaar

Algemeen: Mariska Brian

Alle bestuursleden zijn onbezoldigd.

Overzichten

Meer informatie? Wil u een van de onderstaande documenten inzien, stuur dan een verzoek via het contactformulier. Wij sturen u dan het gevraagde document digitaal toe;

• Jaarplan
  • Financieel jaarverslag

Mochten er vragen zijn dan maken wij graag met u een afspraak voor een nadere toelichting.